evigroen.reismee.nl

East coast

Na 5 geweldige dagen Sydney zijn we nu met de auto langs de kust naar Melbourne.
Sydney is een mooiere stad dan Melbourne. Veel meer te zien en ontzettend groot.
We kwamen aan op een vreselijke regendag. De volgende dag was het al een stuk beter. Wehebben we de stad lopend verkend tot groot plezier van Evi.In Sydney ligteen hele mooie botanisch tuinmetheel veel vleermuizen in de bomen, grote hagedis gezien en mooie planten.
De dagen er na zijnwe o.a.met de veerpont naar Manley beach en Bondi beach geweest. We hebben daareen paar uur op het strand gelegen.Op de laatste daghebben weeen excursie gedaan naar de Blue Mountains. Jammer genoeg was het weer niet zo dat we verre uitzichten haddenover debossen. Maar desondanks was het weer een fantastische dag.

Nu zitten we in Eden, dit ligthalverwegetussenSydney en Melbourne. Gisteren hebben we een overnachting gedaan in Batemans Bay. We hadden eenhuisje op palen met uitzicht over de beach.'s Avonds hebben we aan het strand schelpen gezocht. Mooie grote schelpen die je bij ons niet ziet.
De route die wij rijden is ongeveer 1100 km. Morgen gaan we naar Lake Entrance. Dit ligt in het gebied Gippsland. Ook hierschijnt de natuur heel mooi te zijn. We blijven daar twee dagen om zaterdag naar Melbourne te reizen.

Wehadden het plan omhierna 5 dagen naar Tasmania te gaan. Maar omdat het daar maar 15 graden is, hebben we ons plan gecanceld. We weten nog nietwat we wel gaan doen. Net zoals bij ons blijft ook hier de zomer achter ten opzichte van normaal. Maar we klagen niet. We lopen nog steeds in korte broek en zonder jas.

Op onze volgende blogzullen jullielezen waar we uiteindelijk terecht gekomen zijn.

Groeten van ons
(foto's kunnen we niet plaatsen. dit kost te veel tijd)

Annemarie

Goedemorgen!, zie bij toeval dat je net je verhaal geplaatst hebt. het is hier nu 7 uur in de ochtend, het waait hard en het is nog aarde donker......raar om dan te lezen dat jullie in korte broek zitten. Wij lopen met dikke jassen aan en zelfs dat voelt niet altijd als genoeg.....zo koud maakt de wind het voor ons gevoel en dan vriest het nog geeneens.....dat wordt wennen voor Eef straks!!!

Hier beginnen de voorbereidingen voor de kerst. De boom staat en de kerstversiering hangt. jullie kaart is inmiddels binnen maar nog even weggelegd voor Stijn. Over 2 dagen is het zover, dus slapen doet ze nauwelijks....zo nerveus!!!

Geniet lekker verder, we houden jullie op de hoogte van alles wat hier gebeurd......

Groeten van de familie

bert&susan

hallo daar nu zo te horen zijn de weergoden daar wat beter met de mensen gestemt als hier in dit storm en regen achtige landje ,maar dat is erg fijn voor jullie wand dan kan je toch lekker je zomer kleding aan houden en het is dan goed vertoefen en genieten, nu wij wensen jullie drieen heel veel plezier toe en tot de volgende mail------groetjes bert&susan

Peter & Annemarie Bleeker

Nou geweldig dat jullie het zo mooi hebben, wees maar blij dat je toch in een korte broek kan lopen. Hier komt het met bakken de lucht uit en er staat een stevige wind.
Geniet lekker verder, we blijven jullie volgen.
Veel plezier,
Groetjes.

kirsten

hoi hoi,
wat gaaf om zomaar jullie verhaal te kunnen lezen hier vanuit Bolivia. Wat een belevenissen allemaal. Zie graag meer foto´s en hoor graag meer verhalen straks bij het hardlopen. Veel plezier verder. Enjoy!!!!

Bert

Hallo allemaal. Zo te horen gaat het wel goed met jullie.
En wat een leuke dingen beleven jullie daar.
Het is daar al gauw beter dan hier in Nederland. Hier regent het en soms hagel. De herfst is er nu echt.
Jammer dat jullie Tasmanië niet konden doen. Dat heeft zo'n magische naam, je weet wel van Abel Tasman.
Zo te lezen zijn jullie behoorlijk onder de indruk van de grootte van de steden en de natuur.
Het gaat hier overigens goed, dus als jullie je vakantie willen verlengen dan kan dat. Hoewel ik jullie vertrouwde aanwezigheid wel mis hoor.
Nou, de allerhartelijkste groeten. Blijf gezond en geniet verder.
Bert.

Emie

Maar 15 graden.
jullie moeten eens weten wat voor een weer het hier is!!!!!!!
Als het goed is gaan we stoer de lichtjes loop doen.
we houden de traditie in stand.
geniet er nog lekker van.
groetjes Emie

Helen & fam

Hoi fam Groen. Geniet nog lekker even door want het schiet al op. Hier staat inmiddels de kerstboom, tja Annet daar kwam jij nu mooi onderuit......
Heel veel plezier nog daar en proost want het is weekend.

Groeten Helen en fam.

De Pepertjes

Hallo adrie annet en evi zo als ik lees vermaken jullie
je opperbest. lekker al die sneeuw, hebben jullie tenminste ook een witte kerst. Fijne Feestdagen en nog veel plezier. groetjes
PS: bedankt voor de kerstkaart

De lambeekjes

Wij willen jullie hele fijne kerstdagen
toewensen. En nog veel plezier daar
down under.
Alvast goede terugreis en we spreken
elkaar weer hier in ons natte kikkerlandje.

Groetjes de lambeekjes

fam Fidder

Adrie,Annet en Evi

Hele fijne warme kerstdagen gewenst en tot gauw!!!

Jan, Daniel en Ilse