Great ocean road
hee dude's ,
Daar ben ik dan weer. Zoals beloofd zal ik na me trip weer een blogje plaatse. En wat was het vet. Heb toch wel echt de schoonheid van Australië gezien. En wat een mooi land. Ik ben onder de indruk.
Zaterdag vertrokken we rond 8 uur s'ochtends naar the Great ocean road. Onze first bestemming was Port Cambell. Het zou ongeveer een trip worden van 4 uur. En de great ocean road staat bekent om de mooie cliffs. En dat was idd heel erg mooi. At de heen reis zijn we ook gestopt bij een paar cliffs. Al met al kwamen we rond 1 a 2 uur aan op onze bestemming. Nadat we waren aangekomen beslote we om even de omgeving te verkennen. Eigenlijk is omgeving verkennen naar het strand gaan haah. Maar het was een mooi strandje. Ik besloot om te gaan zwemmen, tot dat ik het water voelde het was zo koud als ik all the way in the water ging kon ik niet eens meer normaal adem halen ahah:P Khoop dat dit je een idee geeft hoe koud het was haha:P In de avond nam Ralph Ingrid en mij me naar de cliffs bij ons huisjes. En ik heb serieus nog nooit zo iets mooi gezien in me leven. De zon ging onder en er was een mooi rood achtige lucht foto's staan op me facebook en me moeder post ze denk ik wel op me blog.
Day 2
Ingrid en ik hadden besloten om foto's te maken van de zonsopgang. Zo gezegd zo gedaan wij stonden om 6:25 op om foto's te maken. Toen we op weg waren naar de plek zag het eruit of het heel goed zou worden. Maar op de plek aangekomen bleek het heel mistig te zijn en kon je niks zien. We hebben anderhalf uur gewacht maar helaas het bleef mistig, Dat was wel een beetje een domper. Weer terug in het huisje heb ik nog even een uurtje geslapen en ben toen een rondje gaan hardlopen. Heerlijk. Toen ik terug kwam vertrokken we alweer voor onze volgende activiteit. Wij dachten dat we cliffs gingen bekijken. Maar nee we werden verrast met een helicopter vlucht. Altijd al een x willen doen en he twas echt heel vet. De rest van de dag hebben we cliffs bekeken erg impressive.
Day 3
We vertrokken vroeg naar onze volgende bestemming Torquey. Het zou een rid van 2 uur worden maar omdat we gingen stoppe bij dingen duurde het 4 uur. We stopten bij een paar stranden en bij een vuurtoren erg leuk. Ja en nu komt he tleukste van deze dag we kwamen langs een plek waar koala's in het wild leven. En we hadden geluk er waren zo veel koala's. De meeste australiërs zien niet vaak een koala in het wild en wij zagen het. En wat zijn ze schattig zeg. Ze doen niks maar hoe ze eruit zien ahah. In de avond zijn we met ingrid ann en laura uit eten geweest erg gezelig. Oohja we waren ook nog wezen shoppen ze hebbe hier allemaal outlet shops echt heel cool. Heb een hoodie gekocht als je geintreseerd bent haha:P En we hebben ook een surfles geboekt.
Day 4
Op deze dag zouden we naar huis gaan maar niet before we onze surfles hadden gehad. In mjin surf klas was ook een meisje uit nl uit almere was 6 weken aan het rondreize en nu 2 maanden bij her familie in ausrtalie. Zo ik kon weer een x nederlands praten. En wat was het gek, had echt het gevoel da tik iets deed wat niet klopte hha:P Maar surfen was echt weer leuk hoop tog wel dat ik dt meer ga doen haah:P
Zo dit was weer mijn trip to the Port Cambell and Torquey.
Speek to you soon
Lots of love
nou dat was genieten dus heel leuk. jammer van de zon die er niet was. hoe is het eten daar lust je alles veel fruit denk ik???groetjes en geniet maar lekker.doei doei groetjes van ons.
Dromen zijn dus geen bedrog :-) Volgens mij leef jij in een droom.
hoi evi,effe in jou stijl vet cool meid, surfen en koala's zien,jammer van het te koude water,leuk dat je een meisje trof uit nl even weer je nederlands ophalen.
Hoe gaat het op school????
Groetjes en ik blijf je volgen, lekker gezellig die verhalen van je.
Hoi Evi , wat maak jij leuke dingen mee !! En wat leuk dat je een meisje uit almere hebt ontmoet . Gaat het op school goed !! ik heb je foto's gezien heel leuk .En wat een belevenis in de helicopter .
Groetjes Emmy kijk al weer uit naar je volgend verhaal .
Hallo lieve Evi,
Alweer een beetje bijgekomen van je geweldige ervaring. Wat een ontzettend leuke en mooie foto's. Ik heb al door als we naar Australie komen dat jij ons de mooie plekjes in en rond Great Ocean Road kan laten zien.
Wat een ervaring hé vliegen in een helikopter dat had je niet van tevoren kunnen bedenken.
Ik hoop dat we a.s. weekend weer contact met elkaar hebben en dan kunnen we weer wat bijpraten.
Ik kijk er naar uit.
Groetjes en veel liefs, pap
Hoi Evi,
Wat heb je mooie foto's geplaatst. We volgen je wel hoor, elke keer weer leuk om te zien hoe jij het daar ervaart. Wat een mooi land. Heel veel geluk gewenst en GENIET maar dat lukt wel he. nou meid veel plezier daar en tot snel weer.
de Smitjes
Wauw Eef wat een gave foto's dat zie je alleen maar in een film of op de tv. Jij zit daar echt!
Hoi evi,
wat een mooie foto's. Je hebt zo
te horen wel heel erg naar je zin.
Wij vonden je je schooluniform
ook erg goed staan! Geniet en we
wachten weer op je volgende
avonturen.
Groetjes de lambeekjes
Supergaaf wat jij allemaal meemaakt!! Ons reisje naar Oosterijk samen met jou valt volledig in het niet...hahahaha.
Heel veel plezier enne we blijven je volgen!
Groetjes uit Assendelft.