evigroen.reismee.nl

holidays

Hee dude's and dudette's,

Aah dit is alweer de tweede x dat ik het schrijf want computers haten mij. Anyway ik ben nu in class en omdat ik alles al af heb (ahah smart girl) heb ik niks meer te doen. En niks meer te doen betekent 'bloggen'. Anyway het is nu dinsdag en dit is alweer me tweede dag op school after the holidays. En in me holidays heb ik natuurlijk niet stil gezeten en eruit gehaald wat erin zit.Ik ben dan ook heel erg druk geweest de afgelopen dagen.

Het begon zaterdag twee weken geleden toen ik met nikki and laura voor een dag trip ging. Laura zou voor de vakantie bij een andere host familly verblijven en wij brachten haar daar heen. Dit was 4 uur met de auto van ons vandaan en we gingen met de auto. Na 4 uur gereden te hebben kwamen we aan bij de plaats. En deze plaats was heel heel heel mooi. Ik zat geloof ik 1 uur tot anderhalf uur alleen maar te zeggen; 'Ooh ik zou hier echt kunnnen wonen, ooh wat is het mooi, zonder enige stads leven zou ik hier kunnen wonen alleen met de natuur'. Ik denk dat Nikki aan het einden gek van me werd en dat kon ik ook wel begrijpen. Maar volgensmij vond ze het grappig en goed dat ik enjoyed. Bij de gast familly aangekomen had ik nog even met ze gepraat en natuurlijk heb ik ze verteld hoe mooi ik het vond. Toen vroegen ze of ik daar een weekend langs wou komen, sure why not? Ik kon meteen al blijven maar na even getwijfeld te hebben heb ik dit maar niet gedaan. Ik had geen spullen en ik had heel veel geplant en zou dan alles moeten omgooien. De tuin waar deze mensen woonden had uitzicht op een supergroot meer super gruwelijk. Ik plaats foto's. Die avond toen we terug gingen ging ik bij een vrienden slapen waar ik de volgende dag mee naar de footy zal gaan.

De volgende dag gingen we naar de footy Collingwood tegen geen idee eigenlijk haa:P We gignen met hun helen famillie en de ene helft van de famillie was voor 1 team en de andere helft voor het andere team. Dit was een leuke maar rare ervaring haha.

De maandag van de vakantie ging ik met een andere exchange student uit Switzerland naar melbourne. Natuurlijk weer vroeg opgestaan (we moeten altijd de trein naar melbourne om 7 uur hebben). Maar aangekomen in melbourne hebben we vooral gechilled en geshopped. Omdat ik melbourne goed begin te kennen wist ik all shops al. Het weer was erg goed dus we hebben ook nog even lekker in het zonnetje gezeten. Toen we s'avonds thuis kwamen bleef livia nog slapen. Wij hebben naast ons huis een bungallow en die mag ik gebruiken als ik vrienden over heb. Dus dat is erg handig en erg gezellig. Dat was een goeiee avond. De volgende dag was vooral uitruste en dvd's kijken:P.

Woensdag ging ik met een meisje van school(Suha) naar de lake. Eerst waren we even bij haar thuis geweest en daarna gingen we eerst lunchen bij de pizza bakker en daarna gingen we naar de lake. Omdat het weer niet zo goed was was het erg koud en regen achtig. Donderdag had ik een rust dag en moest ik huiswerk maken (uiteindelijk niks van terecht gekomen).

Op vrijdag had een meisje van mij school gevraagd of ik mee wou naar Apollo bay (great ocean road). Natuurlijk wou ik dit wel en dit ging ik dan vrijdag doen. Zei hebben daar een famillie huis en daar zouden we gaan slapen. We vertrokken vrijdag erg vroeg met de trein naar Melbourne. Toen pakte we de trein naar geelong en in geelong kwam haar tante ons ophalen. Toen gingen we naar torquay om haar man op te halen en toen van torquay naar Apollo bay. Dit alles duurde de hele dag. Om een beetje in de stemming te komen gingen we die avond hints spelen ahah. Toen kwam ik er achter dat deze famillie gek was haha:P. Ze hadden een buurvrouw die ook kwam en die was vrij oud een oma. En die begon elke keer zomaar in het midden van het spel te dansen en single ladys te zingen. Hahah ik heb nog nooit zo'n gekke oma ontmoet aha. Anyway it was good fun. Zaterdag ben ik voor een ochtend wandeling over het strand geweest en kon ik de zon zien opkomen. Dat was erg mooi. In de middag zijn we nog even down the streets geweest en ging ik met de kinderen in de bush spelen haha. Geweldig kon weer even lekker in de bomen klimmen zonder me te schamen haha.:p Op zondag gingen we naar de rainforest en naar een sort boederij waar ze zeep maakte van schapenmelk hahha:P. Toen was het maandag en gingen we helaas weer naar huis. Eerst gingen we nog even naar de outlets in torquay.

Dinsdag had ik ook iets gedaan maar kan niet echt meer herinneren wat heh.

Woensdag ging ik met een andere exchange student uit chilli naar Melbourne dat was erg leuk en ik bleef daarna bij nikki's zus slapen dat is altijd heel gezellig. Donderdag ging ik een meisje ontmoeten die de zaterdag ervoor was aangekomen en die kwam ook uit Nederland. Omdat Nikki voor de organisatie werkt kon ik met alle nederlandse exchange students even praten. En toen ik met haar praten bleek ze heel dichtbij te wonen en besloten we te meeten:D Iedergeval donderdag was dat zover. Het is heel handig om iemand te ontmoeten en dat je niet weet hoe zee r uit ziet hehe. Dat was du seen klein probleempje maar uiteindelijk kwam dit ook weer goed. Het was heel gezellig en ik kon haar wat dingen uit Melbourne laten zien en we zijn naar de markt geweest. Omdat het heel gezellig was besloten we dat ik bij haar bleef slapen. Dit waren twee erg geslaagde dagen.

Vrijdag stond in het teken van terug naar huis reizen :P. Zaterdag kwam een vriendin van mij hier slapen en ging ik oppassen op de kinderen van de buren. Dit was erg leuk en zo heb ik ook weer wat geld verdient hehe. Zondag had ik voetbal en we hebben gewonnen. Als we blijven winnen gaan we naar de finals:D.

Dit was een beetje mijn vakantie en helaas is deze hele geslaagde vakantie weer voorbij.

Maar gelukkig staan er nog wat leuke dingen op de planning zo ga ik 4 augustus een dag buiten slapen om te zien hoe het is om zwerfer te zijn in de winter. En ook ga ik met outdoor and education op ski kamp. Na deze dingen zal ik weer even een blog plaatsen

Ik hoop dat jullie weer allemaal op de hoogte zijn;)

Lots of love

Eef

Caroline,

Ha Evi,
Wat een feest is het toch bij jou. De ene slaapparty na de anderen en wat ontmoet je toch elke keer weer een leuke mensen. Fijn om te lezen dat je veel lol hebt, houden zo! Hier gaat morgen de zomervakantie beginnen en Jim en Amy gaan zaterdag op scoutingkamp, Lisa heeft volgende week manegekamp maar dat haalt het niet bij al die leuke en mooie activitieten bij jou daar! Jij weer begonnen, hopelijk wordt het wat gezelliger met de boys, girls and teachers over there. En de tijd gaat snel, je bent er alweer 6 maanden. Genieten dus! Blijf je een enorme kanjer vinden en wou dat ik dit vroeger ooit aangedurft of de gelegenheid voor gekregen had maar dan toch ook de stoute schoenen aantrekken and You did it!WAUW!
lots of love Caroline

sebastiaan

pff, is dit alles?

mama&papa

Wat heb je het weer leuk..............
We hebben elkaar een tijd niet 'gesproken'. Het doet ons goed weer zo'n leuk verhaal te lezen. We kijken uit naar onze skype afspraak.
xxx